“Good mooorning people“ – “Fuck you” бе, пиши си добро утро…

twitter-logoFuck you” бе, пиши си добро утро ка свакој чуек, те знам цел живот кец имаше по Енглески.

good-morning-0v

“Good mooorning people“ – “Fuck you” бе, пиши си добро утро ка свакој чуек, те знам цел живот кец имаше по Енглески.
МОМЕ

Посетено 417 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!