Го сакам Скопје…

Го сакам Скопје.
Во есен.. со сите жолти лисја на Орце Николов, со секое дождовно вирче во Аеродром, со секое утро кое…

Posted by Nina Janeva on Thursday, October 8, 2015

Посетено 642 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!