Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн.

uefa bitni faci

Гледам „битни“ фаци што секогаш
добиваат гратиси, ВИП ложи,
најбољи маси по кафеани итн.
а сега се збунка што не добиле карти за фудбалон
па ја пцујат УЕФА
Ако… гледате ли колку сте небитни,
дека „вашето“ поминува само во сељачкиот дел на Скопје

595x90

(Посетено 3.068 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*