FREYWILLE – Женски рачни часовници

Logo_Frey_Wille_Vienna

Freywille
Freywille, вистински гламур и врвна функционалност.

Спој на класична уметност, единствен накит од емајл со безгрешноста на швајцарскиот ETA quartz механизам, создаваат хармонија на вистински гламур со врвна функционалност.

Посетено 785 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!