Еве како жените доживуваат оргазам!


Женскиот оргазам не е мит
eve-kako-zenite-dozivuvaat-orgazam-1Женскиот оргазам е тема на бескрајно истражување без резултати, бидејќи никој не може да каже точно што е она што жените може да ги натера да го доживеат подобро, побрзо, поексплозивно…
Некои викаат дека зависи од сексуалниот акт, други дека нема никаква врска со сексот бидејќи на жените им е потребна клиторична стимулација повеќе од секс за да го постигнат.
Но, сепак постјат неколку видови на комбинации кои стимулираат кај женскиот оргазам кои ќе ги дознаете детално од следното видео.
Момци и девојки не пропуштајте. а да не го видите, знаеме дека сите сте заинтересирани како всушност функционира женското тело и женскиот оргазам во детали.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=eAH2w-DAHsI[/youtube]

Посетено 30.988 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!