Ептен модерни бракови

Август:
Селфи у лимузина и напишал:
“Да ми се среќни и вечни кумашинците”

Ноември:
Селфи у кафана и напишал:
“Со среќно разведенио кумашин”

Посетено 166 пати (1 денес)