595х90 px-01

Ѕирнете Го Најтесниот Дом На Светот

Погледнете ја оваа неконвенционална градба во предградието Вола
во Варшава, куќата е сместена меѓу две згради и нејзиниот прв станар е
Едгар Керет, израелски писател и режисер.
(Посетено 7.236 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти