595х90 px-01

Државата ќе плаќа патни трошкови на секој граѓанин

Државата да му плате на обичнио граѓанин патни трошкови шо пате секојдневно.

Posted by Кирил Стоименов on Friday, January 5, 2018

Посетено 4.026 пати (1 денес)

595х90 px-01