Должината на лактот помножен со јачината на музиката од кола

smoking-hand-out-car-window

Должината на лактот обесен на прозорот ако се помножи со јачината на музиката од колата се добива коефициентот на простакот кој вози.

Posted by Marija Tudzarova on Sunday, July 17, 2016

595x90

Посетено 2.214 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!