Дојдов во “Лептокарија” да си сменам патент на сукња

kafe gram

Дојдов во “Лептокарија” да си сменам патент на сукња. Иначе дома ми е сукњата 🙂 Си седнав на кафе, па шо 🙂

Posted by Дана Прелиќ on Wednesday, February 22, 2017

Посетено 1.519 пати (1 денес)