Дојди чедо мое, дедо да ми те повози со јахтата

kalista

Дојди чедо мое, дедо да ми те повози со јахтата, ќе слушаме поп музика.

Posted by Branko Ognjanovski on Thursday, July 6, 2017

595x90

(Посетено 1.086 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*