Девојка ми пуштила пивски стомак!!!

Другар:

-Абе глеам девојка ми пуштила пивски стомак!

Ја:

-Се пропила?

Другар:

-Не бе, пред 2-3 месец испив гајба пиво, и малку ја оставив трудна!!!

Посетено 226 пати (1 денес)