595х90 px-01

Девојка ми фрла стврднато парче леб во канта…

kanta leb unatre
Девојка ми фрла стврднато парче леб шо го делиле за панагија и вика:
”Извињавај Господе, ама ко ќутук тврдо е, не се гриза, мора да го фрлам”
Јас, испружен на двоседот ноншалантно со нијанси на гомнарство, одговарам:
”Ништо чедо, уживај, ич на онаа да не ти е”
Посетено 564 пати (1 денес)

595х90 px-01