Депилирање во слоумоушн

Депилирањето е болна работа, ама утешно е барем тоа што е кратко и брзо. Ама забави го со слоумоушн камера, и добиваш процес на чиста агонија. Ауч. Ауч. Ауч.
(Посетено 329 пати, 1 денес)
pixel.mk
Автор
www.pixel.mk

Оставете одговор

*