Дечкото Со Најдобрите Профил Слики На Фејсбук

Да менуваш профил слики и не е некоја филозофија, но овој дечко тоа го прави со стил. Секоја недела додава нова слика во која е трансформиран во различен карактер, поткрепен со костимографија, добра локација и квалитетна обработка.
(Посетено 12.781 пати, 1 денес)
даблју
Автор
даблју

Оставете одговор

*