ФОТО: Дали ќе препознаете на фотографијата некои наши ЕКСТРА популарни личности

[fblike]Ископавме фотографија од нашата архива, кои се екстра популарните sвезди?

arhiva-hor

Текстовите и фотографиите не смеат да се копираат или превземаат, во целина или во делови, без договор со Мајка Ти и Татко. Во спротивно Мајка Ти и Татко го задржува правото да го фактурира преземениот текст или фотографија согласно својот ценовник и правила.

Посетено 1.026 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!