Цитат од “Умрен Човек”

emce i i gor naslovna-majkatiitatkoti
“Омразата без покритие не е маана. Тоа е дијагноза…”

(Посетено 4.997 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*