Целата си од љубов направена

sonce - dac_majkatiitatkoti
Од облак залеана
Од сонце загреана
Од птици распеана
Од ветер разиграна
Од жита исправена
Од мугра искалена
Од бога подарена
Целата си од љубов
Направена
Посетено 1.671 пати (1 денес)