Боре пароди продукција вам претставља: Буџење са петловима (Видео)

Беше лани на виа ден…..че глеаме ли реприза?

Речено. Сторено. Речиси и да е преведено ама знајш ноа на кав’даречки акценат и прилагодено за наши ситуации. И да нема љутиш. Ја сум туа за да ве насмеам. Ако некој го земе воа за сериозно че остаам кутија за жалби и поплаки на плоштадот Касандра или како и да се вика више. Смејте се човеци. Политиката не е наша работа ама па затоа јадњето гомна и правење смешки од друга страна е! :D :D

Posted by Борче Стаменов on Friday, September 16, 2016

(Посетено 267 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*