Битолските прекари, одлични се!

Дел од најинтересните битолски прекари.
prekari-bitola-pocetna
Распусто – оти е роден на 10 јуни.
Лагата! – оти има куси нозе :)
Резило – пошол да си купва патики по влечки и по чорапи.
Свиокот – живеел на некоја кривина!
Неспремното – оти ко му се пуштала некоја (грда?) и` рекол „не сум спремен“.
Сантимо – за сантим немал два метра кутар тој 199 см….
Ајкула – оти ко ќе тргал марихуана ајкули му излегвале.
ЌОШО – оти Ивица се вика.
ЛАНОТО – Одпрво ЛАЈНО му викаја, па се лутел многу, па после нагалено почнаја ЛАНО да го викат!
ДРЏ – домашна расна џукела.
Нитрото……..оти црногорец е детето и „екстремно е брзо”.
Во четврто, на запознавање на општеството, учителката го прашва Иле како се вика текстилната фабрика од Тетово? А овај дума, дума и едно време вели ТЕКСАС! Е, од тогаш сите го знат ко ТЕКСАС, а Иле уште само мајка му го вика.
Две први другарки беа многу суви и ги викаа СЛАМКАТА И ТРЕФКАТА.
Индексо – прв во цела мала се запишал на факултет.
ЏОГЕРО – висок, слаб со виткана коса.
baner-igor-forza
Купусо
– оти се истрижал неубо и личел на зелка + љубел некоја дебелка – каца.
Ленче шц’ – сите машки шц праеле ко ќе поминела.
Џоле – Салфета! оти женска му има фабрика за салфетки. Спидот – оти секое лето шљака со speedo влечки по Широк Сокак! Кофчего – интерен прекар за една висока, згодна и мрачна металка.
Индексо 2 – единствен во друштво со факултет.
Децималнио – не е баш „точен“, нормален.
Ќор – оти на сите му викаше „Кај си Саша“ :)
Пеце Грдиот – оти имаше едно кремче и беше фаца и на сите им викаше: „Кај си бе, грд!“
Иначе на Жабата брат му.
ФЛОРЕ – оти љубовницата му се викаше Флорида.
Казанова – оти ко казан бил во главата.
Џони Walker – Австраљанецот шо го вртеше корзото по 20-30 пати денот.
Извор: Fail.mk
(Посетено 7.998 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*