Биди искрена, ме изневеруваш ли?

Си лежам со жена ми у спална и ја прашувам:
-Биди искрена, ме изневеруваш ли?

Она:
-Хахахахахахахах

Јас:
-Хахахахахахахах

Од шкафот:
-Хахахахахахахахахахахах


Посетено 1.570 пати (1 денес)