Без комшија не се може

5397e74eaa2b3
- Ѓубре едно, од кај овие женски гаќи у џеб од твоево сако!??
- Ми ги даде комшијата! Вчера си ги заборавила кај него!! 

595x90

(Посетено 3.893 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*