Две најважни работи кои треба да ги слушаш: Баба ти и Рокенрол!!!

jeger
- Чедо, шо си седнал сам на скалите?
- Бабо, ме изеде депресија право да ти кажам. Панични напади ме пукаат, ме тресе  анксиознос, параноишам за бош работи, не знам шо ќе се праи.
- Сине, ќе помине, само загашти таа гола половина.

595х90 px-01

(Посетено 336 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*