Андрија: Турист во Белград (Видео)

Андрија во улога на албански турист во Белград…

Iskreni turista ! Emotivno dozivljava muziku i voli…

Un post condiviso da Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) in data:

595х90 px-01

(Посетено 1.780 пати, 3 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*