Ако продолжиме со ваква политика, следниот Бадник…

Ако продужеме со оваква политика, наредна година тромадол ќе делеме у лебчето.

Posted by Кирил Стоименов on Friday, January 6, 2017

Посетено 2.134 пати (1 денес)