РЕМКО Де ГРОТ

remko de grootРемко Де Грот, сопственик на “Second Hand Store”, Ден Хаг, Холандија
Веднаш по станувањето, првото кафе го пијам дома, се разбира вклучувајќи се на Фејсбук за да видам што се случува кај вас во Македонија. Потоа следува секојдневната обврска во мојот дуќан за половни работи, но да бидам искрен највеќе ми фали она бадијалџиско кафе кое со најголемо задоволство го пиев во Скопје со било кој од моите многубројни пријатели. Едвај чекам тоа да се случи пак.
(Посетено 157 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*