ОСКАР: 20 најинтересни фотки

Best selfie ever was retweeted more than 2million times
Best selfie ever was retweeted more than 2million times

Погледнете ги  20те фотографии кој го одбележија годинешниот Оскар.

Посетено 1.077 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!