ГРАДОТ ШУГАВ

Градот шугав, пак ќе никне…Знае Скопје да биде шугаво, али само понекад.

No Limit Photography

Кредит, не од банка туку за фоткиве: Дарко Стојковски

Посетено 454 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!