Малку Познат Факт

Малку Познат Факт: Алкохолот И Смртта

Според најновите истражувања, луѓето што не пијат алкохол умираат помлади. Оваа тематика се проучува повеќе од дваесет години и искуствата велат дека луѓето што многу ретко или воопшто не пијат алкохол имаат најголема стапка на прерана смрт (дури 69%). После нив се константни...