Црно-бел свет

crno bel svet-naslovna_majkatiitatkoti
Црно-бел свет, 
отров и мед,
оган и лед,
лајно и цвет.
Од мојата необјавена поетска збирка “Што не си умрев лани ова време?“

(Посетено 788 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*