КАКВА Е ОВАА СИТУАЦИЈА

20 години без Дедо 5-РЕ…

Петре Прличко…1907-1995-2015… 20 години од заминувањето на вечниот Прличко… На денешен ден пред 20 години Македонија се збогува од големиот актер, импресивниот Петре Прличко. Роден во Велес во 1907 година со глума почнал случајно за во неа да...

мојот специјален дописник од република македонија