КАКВА Е ОВАА СИТУАЦИЈА

ЗЛАТНА БУБА МАРА ТИК ТАК 19 издание

Награда за трајни вредности за Игор Џамбазов 19 тото издание на најпопуларното шоу  во нашата земја, оваа година ќе биде  запамететено и по доделувањето на  награда  за „Трајни  вредности“ на  Игор Џамбазов. Нашиот познат актер и шоумен, ТВ водител, музичар,...

мојот специјален дописник од република македонија