Здраво, колку ви е парфемот Наоми Кемпбел?

– Колку пари ви е парфемот Наоми Кембел?
– 6400.
– Ок, дајте ми еден освежувач за купатило Јелена Жугич.

Посетено 9.401 пати (1 денес)