За ова ли бричев муда пред петнаесе години??

Прва година средно, нешто цел клас имавме лош старт на година. Неоправдани, слаби оцени, глупости на сред настава. Класата реши да свика родителска средба у која шо ќе учествуваат и деца и родители за полесно да се најде заеднички јазик и решение на лошата состојба.

Започнува да чита состојба за секој ученик посебно. Стигнува до другар ми кој шо е последен број у дневник:
-Никола, 22 неоправдани, девијантно однесување на часовите, 6 ќеца.

Татко му:
-Оф боже, за ова ли бричев муда ја пред петнаесе години?!?!?!?!

Посетено 1.671 пати (1 денес)