Утринско Кафе

СИМОНА НИКОЛОВСКА

Овие празнични утра се будам со мирисот на топло горко турско кафе кое го конзумирам јако и кое за мене е секојдневен ритуал. Инаку вообичаено го пијам со моите драги колешки на работното место каде разменуваме по некој убав збор за почекот на денот и обврските кои ме чекаат. Н...