Утринско Кафе

ЕРОЛ МУМИНОВИЌ

Мојот утрински ритуал со каето умре со последното кафе од тетка Душка додека работев во Проксима. Влегуваш на работа и те дочекува Дуци со насмевка, што значи се е спремно. Десктоп а не лаптоп, весник да се исцрнат прстите од оловче и турско кафе со кајмак што може да и...