Македонија можеше да биде светски првак во ватерполо, ама…

shefche_majkatiitatkoti

Македонија можеше да биде светски првак во ватерполо, ама штета што базентите не ги полнат со малограѓанство, сиромаштија и корумпирани медиуми.

(Посетено 1.317 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*