Субнекултура – Кирил Стоименов

shefche_majkatiitatkotiСубнекултура – кога андерграунд ликовите остаат зад нив еден тон ѓубре по парковите после пиење и дискутирање за тоа колку не ја бива.

cremoso late baner text

Посетено 249 пати (1 денес)