Снегот во Русија се чисти слично како кај нас (Видео)

Вака се чисти снегот во Русија, возачите имаат дури и
“сејфти кар” како на трките на Формула 1.
baner-igor-forza
(Посетено 2.152 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*