Се и Сешто

Филмот “La La Land” апсолутен победник на 74. доделување на наградите „Златен глобус“

Кој славеше синоќа во Лос Ангелес? Синоќа се одржа 74. доделување на Златен глобус, а највеќе награди собра филмот “La La Land” Филмот “La La Land” го собори рекордот со освојување награди дури во седум категории – за најдобар филм во категориј...

Секс во зима

Желбата за секс за време на зимските месеци опаѓа, со исклучок на периодот околу Нова година кога доминира празничната еуфорија На многумина зимата им влијае врз расположението, па не е необично ако се чувствувате летаргично во овој период од годината. Едно истраж...

Миле Паника полни 22 години…и то

                                Среќен роденден Миле…и то Бранко Огњановски: Колку што се сеќавам, ова е првиот снимен скеч.

Ајмо женички- недеља најлакши дан!

Еве ја агендата: -чучнување пред корпата со валкани алишта и селектирање на истите на плочките во купатилото (пуштање на прва, втора машина….по сопствено видување) -движење кон кујната (патем обид за будење на рожбите со неизбежното прашање -”што и...

Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот

Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот, ќе ти одговори: “жал ми е за оние работи што не сум ги направил!”

ЈЕден Пут, ЈЕден КуФер, ЈЕден Сандук…

Скоро СВите Почетоци се различни : ЈЕден муж и ЈЕдна ЖЕНА , сВе ЈЕдно , може и двајца људи СаМо , и Това Је ЈЕдината СличноС !!! А Скоро СвИТЕ крајеви се Слични : Једен Чоек , Једен кревет , Једна таваница ,Једна инстант скувана супа , колку да моеШ да се посереШ, на СВЕ , леко...