Сабота во Јавна Соба – 21:30ч: “Make Your Nights #AbsolutNights”

make-your-nights-absolutnights

 

Вечер во Јавна Соба чаша  ABSOLUT водка по цена од 100 ден.

AlfaLogoBanner1180x90_noeffects


Кликни PLAY на плејлиства и слушни си ги 20те песни што ги одбра DJeDarko

(Посетено 120 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*