Прво положуваат цвеќе, но потоа…

prase

Градските совети и политички врвови на овакви денови положуват цвеќе на спомениците, па после положуват прасе по кафаните. Да се најде пред хероите.

(Посетено 850 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*