Г-дин. ЗАКАЧИ

Тамо курвите освен слики ставаат и видеа…

Од сеа уместо на фејсбук ќе си се уклучувам само на Јуџиз. Тамо курвите освен слики и видеа стават.

Ти правија ли вчера алкотест?

Ти правија ли вчера алко-тест? -Да. -И? -И шо и, петка со сто бода.

„Ама не се плаши девојче, не каса, мирно е.“ И? Треба да ви верувам?

Пишував неколку пати за потребата од шинтерска служба во градов која ќе ги вакцинира, негува, вдомува и згрижува бездомните кучиња за да ги има што помалку по улиците. Ме расчекнаа како да сум најголемиот куче-мрзец! А не сум. Ова од синојка со нападот врз децата па...

Саат време молк за сиот тој кислород…

Саат време молк за целиот тој кислород шо преку респираторниот систем на политичарите се претворил у јаглерод диоксид.

Докторот

- Докторе, тука ли сте? Ми треба помош. Докторе, одговорете на поракава ако сте до компјутер, исклучен ви е телефонот. Докторе, во рака држам жилет, малку фали… одговорете проклет да сте… докторе!!! - Зошто ви е жилет? - Тука сте!!! Фала Богу!!! Мислев дека е гото...

Не пијте алкохол за време “работа”

Не пијте алкохол за време “работа” pic.twitter.com/fUZ0SjuSaV — Pilos (@4_pilos) December 6, 2017

Сте јаделе ли избалансирани макробиотски шамари?

Гледаме со стариот некоја дама-во-обид како проповеда здрава исхрана, избалансирани вечери и слични куровмиленчиња. Макробиотската литургија од прилика одеше вака: ”Значи 6 јачменови снегулки, па малку трошки од овес, 12 зрна ленено семе, сушена брусница и една шака листови...

Не се домашни миленици за секакви морони!!!

Пијам кафе преска, пукнало доцна-есенското сонце и покрај кафичите минуваат дечки и девојки шо шетаат кучиња. Да го искористат времето пред чичко Целзиус да стане негативно копиле. Еден горд сопственик на титулата ‘Сељачиште’ константно го коментираше секо...

Погледни од другата страна, може желбите ти се исполниле…

Еднаш како мал,  му се киснам и му се жалам на дедо ми, како ниедна желба не ми се исполнила. Тој ме стави у скут, го запали лулето и со морган-фрименски глас ја започна приказната: Си биле еднаш три мали дрвца. Како и сите други дрвца, секое од нив имало желба. Првото сакало о...