Од што се плаши најмногу чичко Хичкок?

unatre cicko
*Извадок од интервју:
“- Господине Хичкок, вашите филмови претставуваат огромен шок за публиката која додека ги гледа е исплашена до смрт. Од што се вие најмногу плашите?
-Од полиција.”

baner-latte-595

Посетено 206 пати (1 денес)