Ликови што ме нервираат

Има ликови што ме нервираат дури и поише од внатрешното капаче од баланс битолскион зелен јогурт чија дршка се кине на секое тегнење, па мораш јогурт да отвараш со нож!

Posted by Kalina Kosi on Sunday, May 13, 2018

Посетено 171 пати (1 денес)