Лево ориентирани, десно ориентирани, дезориентирани…

Не се они ни лево ориентирани, ни десно ориентирани, ни централисти.  Се е тоа фантазија и розева параноја.

orientirani unatre
Ако се направи разумна анализa и испитување на крвта, резултатите нема да покажат никаква ориентираност туку покачено ниво на:
  • триглицериди
  • електролити
  • лош холестерол
  • GOT-ензими
  • уреа
Со други зборови, они се алчно-говнарски ориентирани…
(Посетено 165 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*