Како што би рекле Турците по шпанските серии:

Дешавка од пред 15 минути:
-Дека си бе другарче
-Те бе од болцица, нешто простин.
-Нека е со помин, како шо викат турците у шпанските серии….

Кочани, градо на оризо и на мајка ти путката

Посетено 183 пати (1 денес)