595х90 px-01

Елвис Присли газеше бос по плочките…

Елвис Присли денеска ќе имаше 81 година. Да не боботеше по пола вреќа Тип400 дневно у носо. И да не газеше бос по плочките.

Posted by Кирил Стоименов on Friday, January 8, 2016

Посетено 185 пати (1 денес)

595х90 px-01