Десет дена ми требаше телефон да и земам, згора на прво вртење татко и ќе се јави

Десет дена ми требаше телефон да и земам, згора на прво вртење татко и ќе се јави, денес е “како е на фб?” или “има…

Posted by Johan Elzeser on Friday, October 26, 2018

Посетено 635 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!