Дали сте подготвени за адреналинска бомба? (ЕКСКЛУЗИВНИ фотографии)

Големо слеклајн шоу на отворањето на Health, Fitness & Wellness Expo

Адреналинската бомба ни доаѓа од Шпанија и се вика Карлос Мерајо Гарсија, трикратен шпански шампион во слеклајн!

ШТО Е СЛЕКЛАЈН? Слеклајн е повеќе од спорт, тоа е начин на живот!carlos-garcia-adrenalinska-bomba-image

САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ? Бидете утре во Александар Палас, точно во 17:30 часот.

Во прилог, погледнете како помина првиот ден на Карлос во Скопје. Бидејќи тој не е обичен турист, туку шампион, го разгледа градот низ една поинаква (слеклајн) перспектива. 

 

Ве оставаме да уживате во ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ФОТОГРАФИИ

ЕКСКЛУЗИВНИ ФОТОГРАФИИ ОВДЕ

(Посетено 243 пати, 1 денес)
Pharmanews.mk
Автор
Pharmanews.mk е портал кој обработува поширока тематика во доменот на медицина, фармација, исхрана и сл. и е наменет за широка публика која се интересира за своето здравје и исхрана со посебен фокус на медицинските работници.

Поврзани Статии

Оставете одговор

*